BAŞBAKANA BUNU SÖYLEMELİ

BAŞBAKANA BUNU SÖYLEMELİ

Sivas göç verip tükenmeye devam ediyor. Marmaray?dan sonra Avrasya Tüneli için düğmeye basılırken, gözler Kızılırmak Projesine çevrildi. Osmanlı?nın büyük hayali Kızılırmak Projesinin Başbakana hatırlatılması gerektiği belirtiliyor. Sivas Ak Parti Teşkila

Sivas göç verip tükenmeye devam ediyor. Marmaray’dan sonra Avrasya Tüneli için düğmeye basılırken, gözler Kızılırmak Projesine çevrildi. Osmanlı’nın büyük hayali Kızılırmak Projesinin Başbakana hatırlatılması gerektiği belirtiliyor. Sivas Ak Parti Teşkilatı içinde, bunu ancak Bakan İsmet Yılmaz’ın, Başbakana sunabileceği dillendiriliyor.

 Sivas göç verip tükenmeye devam ederken, bu ölüme çare bulmaya yönelik arayışlar da hız kesmeden sürüyor. Başbakan ERDOĞAN’ın Sivas mitinginde Sivas ile ilgili bir şey söylememesi, Ak Parti İl Teşkilatı’nın beceriksizliği olarak yorumlanmıştı. Ak Parti İl Teşkilatının “her şey iyi, her şey yolunda” imajı verdiğini dile getiren birçok Sivaslı, aslında hiçbir şeyin Sivas’ta iyi olmadığını dile getiriyorlar.

Yapılan stat, hastane ve duble yolların hemen hemen her ile yapıldığı vurgulanırken, bunun Sivas için bir ayrıcalık olmadığı ifade ediliyor.

Türkiye dudak uçuklatan MARMARAY’ı yüzünün akıyla çekleştirirken, buna AVRASYA TÜNELİ’nin de eklenmesi kamuoyunca alkışlanıyor.

Bütün büyük yatırımlar gerçekleşirken, akıllara Osmanlı’nın yitik hayali Kızılırmak geliyor. KIZILIRMAK PROJESİ’nin ancak ve ancak bir devlet projesi olarak ele alındığı takdirde başarıya ulaşacağını dile getiren bir çok Sivaslı, bu konunun Başbakana izah edilmesi gerektiğini dillendiriyorlar.

Sivas’ta bunu BAŞBAKAN’a kabinenin en güvenilir ve başarılı bakanlarından Hemşehrimiz İsmet YILMAZ’ın izah etmesi isteniyor.

Başbakanın milli meselelerde gösterdiği duruşa en büyük destek veren YILMAZ’ın, Sivas’ın hayatını kurtaracak projeyi Başbakana sunacak tek kişi olduğu belirtiliyor.

Bütün Sivas soluğunu tutmuş ve Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ’dan, Kızılırmak Projesini Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’a anlatmasını bekliyor...



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda