BAŞBAKAN AÇIKLADI ADAY AYDIN!

BAŞBAKAN AÇIKLADI ADAY AYDIN!

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta Ankara?da yapılan İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 30 Mart 2014 yerel seçimlerine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, ?Kimseyi makam ve mevki

Erdoğan, “Vatandaş Kimi İstiyorsa Adayımız Odur” dedi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 30 Mart 2014 yerel seçimlerine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Kimseyi makam ve mevki için aday göstermeyeceğiz. Halk kimi görmek istiyorsa adayımız odur” dedi. Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından, daha önce yapılan anketlerin tamamında açık ara farkla önde olan ve geçtiğimiz hafta aday adaylığını açıklayan Sami Aydın’ın aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesinde geçtiğimiz hafta Cuma günü Ankara’da gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı net bir dille Belediye seçimleri için hem belirli kesimleri uyardı, hem de kamuoyunun istediğinin göz ardı edilmeyeceğini belirten net ifadeler kullanarak bu sürece şimdiden noktayı koydu.

Her zaman vatandaş odaklı çalışmalara imza atan, ülkeyi Dünya’da belirli bir noktaya getiren, Ortadoğu’nun lideri olarak gösterilen Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkın yanında olduğunu halkın istediklerini göz ardı edemeyeceklerini toplantıya katılan İl Başkanlarının gözlerinin içine bakarak beyan etti.

İlimizde yapılan anketlerin tamamında açık ara fark atarak rakiplerini silip atan Aydın’ın İl Başkanları Toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşmayla beraber aday gösterileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Aydın’ın geçtiğimiz hafta yaptığı başvuruda Sivas’ın ağır toplarının da yer alması rakiplerini bozguna uğratmış durumda…

Bununla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da ilimizin tepe siyasetçisi, seçildiği günden bu yana gecesiyle gündüzüyle çalışan, dürüst kişiliğiyle tanınan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın da sürekli dile getirdiği ‘kamuoyu kimi isterse biz onu destekleriz’ söylemlerinin de havada kalmayacağı, halkın isteğinin yerine geleceği netlik kazandı.

Sami Aydın’ın işaret edildiği Ak Parti’nin Ak Parti’nin en yetkilisinin açıklamalarından sonra Sivas’ın seçimlerle birlikte tekrar AK Parti’ye geçeceği, son 5 yıldır mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’le yaşanan geri gidişatın sona ereceği, bu 5 yılda kaçırılan fırsatların hızlı bir şekilde şehre kazandırılması bekleniyor.

AK Parti İl Başkanları Toplantısı`nda aday belirleme sürecine ilişkin takvimi açıklayan Başbakan Erdoğan, kurmaylarına aba altından sopa gösterdi.

"Basit kulislerle, lobilerle aday belirleme gayretlerine müsaade etmeyin" uyarısında bulunan Erdoğan, "Partimizin oylarını aşağıya çekecek isimlerle karşımıza gelirseniz, kusura bakmayın biz de ona göre değerlendirme yaparız" diye uyarıda bulundu.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Aday belirleme sürecimiz de devam ediyor. Bazı yerlerde eğer karara varamıyorsak buralarda da kamuoyu araştırması yapmak suretiyle elimizdeki değerlendirme puanlarını artıracağız. Meselemiz birilerine makam kazandırmak değil. Şehirlerimize hizmetkâr seçebilmektir. Bu dava şahsi bir dava değildir. Basit kulislerle, lobilerle aday belirleme gayretine değerli arkadaşlarımı bu oyunlara müsaade etmemelisiniz. Herkes gerçekten samimi olarak ehliyet ve liyakat sahibi kimse, halkımızla bütünleşme noktasında kim bizim için temsile layıksa bize bu isimleri gönderin. Partimizin oylarını aşağıya çekecek isimlerle gelirseniz kusura bakmayın biz de ona göre değerlendirme yaparız."

 



sivas
26.10.2013 10:02:43
ne zaman adayımız sami aydın dedi başbakan ?halkın istediği aday dedi.halkın sami aydını istediğini saçma sapan hiçbir güvenirliği olmayan önüne gelenin yaptığı anketler mi belirliyor ?

yellow
26.10.2013 10:01:30
Teşekkürler Sivas,Teşekkürler sayın başbakanım.Sivasım Hayırlı olsun...

Vahdettin
26.10.2013 10:01:23
Sayın Necaattin ÇELİK

nuri ozel
26.10.2013 09:48:15
sivas postası, ilk sayfaya sami aydın`ın reklamını almış. yan taraflara da burhanettin kuru`nun reklamlarını almış. sivas bu seçimler sonucunda kazanacak mı bilinmez ama fırsattan istifade, sivaspostası bu hengameden iyi reklam alıyor :)

Kürşay
27.10.2013 09:44:45
Sayın ürgüp bu haberi duyduğu zaman kazanamayacagını bildiğin den son bir umut Sami beye ne çamurlar atacak bekleyin.

köylüoğlu
27.10.2013 09:44:23
hala anlamıyormusunuz arkadaşlar sivasın büyuğüp gelişmesini istiyorsak sami aydın demeliyiz bırakın kuruyu yaşı urgübü sayın urgüp eline bir fırca almiş sivsası boyuyup duruyor ressamlığı sivasta örendi ankarada devam eder kendi işinde

mB
27.10.2013 09:37:24
Halk kimi istiyorsa adayımız o dur mu? Halkın kimi istediği belli olsa seçime ne hacet var. ayrıca 2009 yılında sandıktan çıkamayan Sami nasıl oluyor da anketlerden çıkıyor. Kusura bakmayın Belediye Başkanı anket ile değil yerel seçimlerle belirlenir. Anlayacağınız süreç yine Burhanettin Başkanı güçlü çıkaracaktır. Burhanettin Başkan YA BAŞKAN, YA BAŞKAN YA BELEDİYE BAŞKANI, YA İL BAŞKANI...

Serkan özdemir
28.10.2013 09:31:31
Desene yandı gülüm keten helva..

ALPYİĞİT
28.10.2013 09:30:19
sayın başbakan yeniden aday gösterip bu kez kredileri İngiliz bankasındanmı çek diyecekti. bu hikaye başkan adayımız burhanettin başkan 5 yıldır sivası sivas yaptı

YORUMCU
28.10.2013 17:48:13
Sadece Sayın Başbakanın adayı değil Sivas`ın Sivaslının adayı Sayın AYDIN`dır.Geldiği dönem içerisinde yapmış olduğu icraatlar ortada Sivas`ın çehresini değiştirdi,değiştirmeyede devam edecek inşallah...Şehrimize hayırlı uğurlu olması temennisiyle...Diyorum ki artık Sivas`ın şahlanması lazım çünkü bu güne kadar kuru projelerle epey zaman kaybettik...Şimdi çalışma zamanı DURMAK YOK YOLA DEVAMMM...Herkese SEVGİ VE SAYGILARIMLA.....

cetin
28.10.2013 17:46:15
halk genel seçimlerde BEKİR ULUBAŞI isterken neredeydin başbakan? adamı listeye bile koymadın. geç bu ayakları....

oğuz demirkaynak
28.10.2013 17:44:31
Haberi 4 sene geriden takip ediyorsunuz galiba.Hatırlatıyım Evet Başbakan açıklamıştı. Sami Aydın da kaybetmişti.

ayfer
28.10.2013 17:44:12
sami.aydın.adaymış.sivasa.yazık.olur.en.iyi.aday.burhanettin.kuru

Merder
29.10.2013 15:26:25
Allah Sivasımızı Kuru ve Ekibinden korusun, eğer Kuru aday olursa Oylarımız Sayın Ürgübe helal olsun, ürgüp için çalışacagım hiç aklıma gelmezdi.Ama Sayın Kuru gibi vefasız çevresine ihanet eden bir şahsiyet Sivasımızda şehremin olamaz...

koyulhisar
29.10.2013 15:26:14
adayımız SELAMİ UZUN... sivas`ın medarı iftiharı hizmet adamı

Hanmen
29.10.2013 15:25:57
Bu ne biçim manşettir. Siz nasıl bir gazetecisiniz. Her önüne gelen gazeteci olunca böyle oluyor. Şu manşetine bir bak birde haberin içeriğine. Yazık yazık

Vah Vahh
30.10.2013 15:25:03
2004 yerel seçimlerinde daha sayın Sami AYDIN`ın ismi bile yokken bu halk sayın BALABAN`ı seçmişti. listelerde ve anketlerde sayın BALABAN vardı ne oldu gitti geldi sayın Sami AYDIN oldu. Allah aşkına kendimizi kandırmayalaım. bilhassa sayın sivas posta yöneticileri sizlerde iyi biliyorsunuz.

Sivaslı
30.10.2013 15:23:10
Kim gelirse gelsin, merak etmeyin kaybeden yine Sivas olacak. Menfeatperestlerin hakim olduğu bir şehirde, halk için Sivas için bir şey yapamazsınız. En iyisi Sİvas`la organik bağı olmayan birisinin gelmesi ve yönetmesidir.

Merder
5.11.2013 11:48:58
Sayın Kuru hani başkan olamazsa il başkanı olarak devam edecekti, sayın kuru siyasette toy olduğunu bir kez daha gösterdi, böyle resmi müraacatını yaptırırlar sonrada istifasını isterler, kurunun tabanda sevenide yok bu bir bakıma siyasi hayatının noktalanmasına sebep oldu.Ortağı Bilginden hiç öğrenmemiş siyaseti...

GENCLIK
13.11.2013 17:41:36
ONCELIKLE SIVAS POSTASINI BU ICERIGE BOYLE BASLIK MANSETIM ILE KINIYORUM.IKINCI OLARAKTA SIVASLI ARKADASIMIN DEDIGINE KISMEN KATILIYORUM BALIK HAFIZALI OLMAYALIM KURU NUN DA AYDININ DA NASIL VE NELER YAPTIKLARINI UNUTMAYALIM.YOLSUZLUKTAN DOLAYI SORGULANMIS BIR INSAN NASIL TEKRAR UTANMADAN ADAY OLUYOR ONUDA MIGDEM KALDIRMIYOR DOGRUSU.BU MEMLEKETI ANCAK TUTTUGUNU KOPARACAK HARAM LOKMA YEMEMIS, SATMAYACAK, ADAM GIBI ADAM LAZIM TEK ISIM NECAATTIN CELIK. BU KADAR YANLI BIR GAZETENIN ANKETINE BAKIN SONUCLARI GORURSUNUZ.