BAŞBAKAN 22 ŞUBAT`TA SİVAS`TA

BAŞBAKAN 22 ŞUBAT`TA SİVAS`TA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart yerel seçimler öncesinde ilk mitingini Cumartesi günü Sivas?ta yapacak. Kent meydanında düzenlenecek miting saat 12.30?da başlayacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart yerel seçimler öncesinde ilk mitingini Cumartesi günü Sivas’ta yapacak. Kent meydanında düzenlenecek miting saat 12.30’da başlayacak.

17 Aralık operasyonlarından İstiklal mücadelesi olarak bahseden Başbakan Erdoğan, yerel seçim mitinglerindeki ilk durağı Sivas olacak. Erdoğan yerel seçimlere İstiklal Mücadelesi’nin başladığı il olan Sivas’tan başlayacak.

22 Şubat’ta seçim çalışmalarına başlayacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde 60’a yakın ilde düzenlenecek mitinglere katılacak. İlk seçim mitingine Sivas’tan başlayacak olan Erdoğan her ilde 17 Aralık operasyonunu anlatacak.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Ak Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, “Her gün biraz daha büyüyen ve gelişen ülkemizin üzerinde oynanan oyunların milletimiz tarafından açık ve net olarak görüldüğünü bilmekteyiz” dedi.

Şahin mesajında şunları kaydetti:

“Kurulduğu ilk günden bu yana, Büyük Türkiye Projesini ilke edinen ve bu amaç uğruna her türlü oyun ve tertiple karşı karşıya kalan partimiz yüce milletimizin sağ duyusuyla bu tertip ve kirli oyunları bertaraf etmiş ve hükümetimize desteğini esirgememiştir.

Yine inanıyoruz ki; gücünü halktan alan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sivas`ın ve Sivaslının yoğun teveccühüne mazhar olacaktır. Milli iradeye karşı oynanan bu oyuna Sivaslı hemşerilerimiz `Dur` diyecektir. Ülkemize ve şehrimize sahip çıkmak için tüm Sivaslı kardeşlerimizi mitingimizde buluşmaya davet ediyoruz. 

Bu kapsamda, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim mitinglerinin ilkini Sivas`ta yapacaktır. 22 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 12:30`da Başbakan Erdoğan`ın, yapacağı mitingde tüm Sivaslı hemşerilerimizi buluşmaya davet ediyoruz.”