BAŞBAKAN 10 İLİ AÇIKLADI SİVAS BU HAFTA

BAŞBAKAN 10 İLİ AÇIKLADI SİVAS BU HAFTA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dünkü Grup Toplantısı?nda 10 ilin Belediye Başkanlarını açıkladı. Önümüzdeki günlerde de aday isimlerin açıklanmasının devam edeceği öğrenilirken, Ak Parti?nin Sivas Belediye Başkan Adayı?nın da bu hafta içerisinde açıklanmas

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dünkü Grup Toplantısı’nda 10 ilin Belediye Başkanlarını açıkladı. Önümüzdeki günlerde de aday isimlerin açıklanmasının devam edeceği öğrenilirken, Ak Parti’nin Sivas Belediye Başkan Adayı’nın da bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı Grup Toplantısında 2014 Yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkan adaylarını açıklamaya başladı. Başbakan Erdoğan dünkü toplantı da 5’i Büyükşehir olmak üzere 10 ilin Belediye Başkan adaylarını açıkladı. 8 aday adayının yarıştığı ilimiz ile ilgili ise bu hafta içerisinde açıklama yapılması bekleniyor.

Başbakan Erdoğan dün partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Ayrıca 2014 Yerel seçimleri için adaylarını açıklayan Başbakan Erdoğan açıklamalarında bazen sert konuştu. Genel açıklamalarını bitirdikten sonra adaylarını açıklamaya başlayan Başbakan Erdoğan 5’i Büyükşehir olmak üzere 10 ilde belirlenen Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

Parti grubunda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hazırlanan 3`er dakikalık videolarla partisinin başkan adaylarını tanıttı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti`nin grup toplantısında 5 il ve 5 büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı.

Adaylar açıklanmadan önce ışıklar kapatıldı ve o illerle ilgili 3`er dakikalık tanıtım videoları yayınlandı.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

GÜMÜŞHANE: Gümüşhane Ak Parti il başkanı Ercan Çimen

BARTIN: Dr. Seyfettin Kalay

KIRŞEHİR: Kırşehir mevcut belediye başkanı Yaşar Bahçeci

AMASYA: Amasya mevcut belediye başkanı Cafer Özdemir

AFYONKARAHİSAR: Mevcut belediye başkanı Burhanettin Çoban

KAHRAMANMARAŞ: Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç

ESKİŞEHİR: Ticaret Odası Başkanı Harun Karaca

KAYSERİ: Mevcut belediye başkanı Mehmet Özhaseki

KONYA: Mevcut belediye başkanı Tahir Akyürek

ANKARA: Mevcut belediye başkanı Melih Gökçek



Sivasta Necati Çelik
26.11.2013 10:38:22
Sivasta Necati çelik

MERT
26.11.2013 10:38:10
SİVASIN ADAYIDA BURHANETTİN KURU OLDU . HAYIRLI UGURLU OLSUN SİVASA İNŞ HAYIRLI UGURLU OLUR SAMİ AYDIN GİBİ HAVALI OLMAZ İNŞŞ

Anıl
27.11.2013 10:37:31
SİVAS: Mühendis İş adamı Necaattin Çelik.

Boş hayaller
27.11.2013 15:09:43
Siz hala kuru olacak diye hayallermi kuruyorsunuz. Bide üstüne ilanmı ediyorsun mert bey..Sivas`ın böyle aç adamlarla işi olmaz başbakanın hiç olmaz.