"Elbeylilerin Oyuna İhtiyacım Yok!"

Başkan AYDIN´ın Elbeyliler için sarf ettiği sözler tepki çekmeye devam ediyor. ?Elbeyliler Derneği´ne ve Elbeylilerin oyuna ihtiyacım yok? dediği iddia ediliyor. Seçim zamanında blok halinde Elbeylilerin oyunu alan AYDIN´ın söylediği iddia edilen bu sözle

 

Başkan Aydın, deyim yerinde ise ?siyasi harakiri? yapma girişimlerine ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları zamanında gayet uysal ve uzlaşmacı bir tutum sergileyen AYDIN´ın seçimi alır almaz tekrar I.Aydın dönemine döndüğü konuşuluyor.

Belediye de iyi bir kadro kuramayan ve belli çevreler ile içli dışlı olan AYDIN´ın, seçim zamanında Elbeylilerin blok halinde oyunu aldığı biliniyor.

Elbeyliler Derneğine ne gerek var, Elbeylilerin oyuna ihtiyacım yok türü beyanda bulunduğunu haber merkezimize ileten Elbeyliler, AYDIN´a sert tepki gösteriyorlar.

7 Haziran seçimlerinde sahaya pek inmeyen AYDIN´ın olası bir erken seçimde Elbeyliler´den nasıl oy isteyeceği merak ediliyor. Başbakan DAVUTOĞLU ve TBMM Başkanı İsmet YILMAZ´ın halkla iç içe olunmalı ve olası bir erken seçimde Ak Parti oylarının yükseltilmesi isteğine karşı yanlış bir tutum ile ?Elbeylilerin oyuna ihtiyacım yok? demesi analiz edilmeye çalışılıyor.



Elbeyliyi Yok Sayanı Elbeylide Yok Sayar
3.08.2015 20:18:26
Yöre milliyetçiliği olarak değerlendirilmesin ama sivasta 100 bine yakın elbeyli var. Elbeyli insanı sağ duyulu uysaldır ama onurunuda yerlerde süründürmez. Haklı olduğu yerdede uysal koyun olmaz. Elbeyliyi yok sayan kendini yok sayar.

Metin
3.08.2015 23:14:53
Eğer söylenen doğruysa ilbeyliler sami yi ve partisini çizmelidir, doğru değilse çıksın açıklasın, dernek başkanıda artık işe yarasın çıksın konuşsun, zaten derneğinde sami ninde ilbeylilere beş kuruş faydaları yokki ,ilbeyli için kaç proje yapmışlar, kaç ilbeyli öğrenciye burs vermişler, isthdam nerede, zaten faydaları yok, ilbeylilerde artık uyanmalıdır,

Mesut Başkanı Bilen Biliyor
4.08.2015 13:57:00
Mesut bey, Beyefendi, mütevazi, samimi, hoşgörülü halktan biri. Daha sayamayacağımız birçok insani değeri olan iyi bir insan. İşi rastgelsin.

Memduh g
4.08.2015 16:24:14
Mesut ACIÖZ kafasına vur ekmeni elinden al bir adam. Seçimde aday oldu adamı yediler. Görevine bile iade etmediler. Ayıp ettiler.

Gk
4.08.2015 17:35:19
İlbeyli olarak kardeşlik hukukumuz herşeyin üstündedir. Sami Aydın Belediye Başkanı olmakla birlikte bizim İlbeyli Kardeşimizdir. Bazen sözün vadesi yetebilir ve istenmeyen cümleler kurulmuş olabilir. Bu bizim kardeşlik hukukumuzu bozamaz. Bu olaylardan sadece ders çıkarırız. Bir kırgınlığımız olmaz. Önümüze bakar yolumuza devam ederiz. Gayretlerimiz daima memleketimiz ve ülkemiz içindir. Derneğimiz ve kardeşliğimiz siyasetin daima üstündedir. Biz dostlarımızı yolda bulmadık ve asla yolda bırakmayız. Devletine ve milletine sadakati ile tanınan İlbeyli atalarımızın emanetini bize yakışır şekilde taşıyacak ve yine birlikte yürümeye devam edeceğiz.

Murat çelik
9.08.2015 13:30:38
Sami Aydın Sivas ilinin siyasi meftasıdır. Yola çıktığı hiç kimseye yoldaş olmayan, her kesin kendi etrafında dönmesini isteyen kendinden başkasına da faydası dokunmayan biridir. İlk başta Ömer Kulaksızla yola çıktı,onunla takıştı,sonra Hakan Akkaş, Yusuf Tanrıverdi,Osman Kılıç,Zeki Kılıç,Burhanettin Kuru, Hilmi Bilgin,En sonda Elbeyli derneğiniyle takışan sami aydının bu kadar süre siyasette kalması bile fazladan olmuştur.Bence Sivas siyasetinin önünü tıkayanda sami aydındır.Bu sahnede rolü bitmiştir.