AYDIN YİNE BİR NUMARA

AYDIN YİNE BİR NUMARA

AYDIN YİNE BİR NUMARA

Geçtiğimiz aylarda Gazetemizin resmi internet sitesinde başlattığı 2014 seçim anketinde oylamalar devam ediyor. Önümüzdeki aylara kadar oylamanın açık olacağı ankette her bilgisayardan bir kez oy kullanılabiliyor. Şuana kadar oy kullanan 8 bin 112 kişinin 2 bin 247?si eski Belediye Başkanı Sami Aydın?ı tekrar o makamda görmek istiyor.

www.sivaspostasi.com.tr adlı resmi internet sitemizde geçtiğimiz aylarda başlattığımız anketle Sivas halkı gönlünde yatan ismi tercih ediyor. Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde Sivas kamuoyunun nabzını ölçmek için başlattığımız ankette şuana kadar 8 binin üzerinde oylama yapıldı.

An itibariyle 8.112 adet kullanılan oylardan 2.347 oyu alan Sami Aydın, yüzde 29?luk oy oranıyla birinci sırada yer alıyor. İlk üç sıradaki isimlerde büyük çekişme yaşanırken, eski Başkan Aydın uzun süredir zirveyi bırakmayarak yerini korudu.

Yerel seçimler öncesinde ilimizde Başkanlığı hedefleyen isimler arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı gözlemlenirken, önümüzdeki haftalardan itibaren birçok ismin Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklamaları bekleniyor.

Siyasiler arasında büyük çekişmenin yaşandığı ilimizde siyasilerin taraftarları da boş durmuyor. www.sivaspostasi.com.tr adlı internet sitemiz başta olmak üzere birçok haber portalında oylamalar yapılıyor. Birçok ismin yer aldığı anketlerin genelinde Sami Aydın ismi ön plana çıkıyor.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz?ın geçtiğimiz haftalardaki açıklamalarının ardından halkın desteğiyle tekrar Belediye Başkanlığı?na adaylığını açıklaması beklenen Sami Aydın?ın bu yarışta büyük çoğunluğun desteğini alacağı ifade ediliyor.

Aylar öncesinde başlattığımız anketimizde IP adresi değiştirilmediği suretle her bilgisayardan bir kez oy kullanılabildiği 2014 seçim anketinde kıyasıya mücadele sürerken, anket önümüzdeki aylara kadar yayımlanmaya devam edecek.



Anahtar Kelimeler: 0