AYDIN MUHTARLARI DİNLEDİ

AYDIN MUHTARLARI DİNLEDİ

Ak partiden aday adaylığını açıklayan Sivas belediyesi eski başkanı Sami AYDIN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Muhtarlar derneği başkanı Duran KOÇ ile birlikte mahalle muhtarları bir araya gelen Aydın, belediye başkanlığı dönemindeki çalış

Ak partiden aday adaylığını açıklayan Sivas belediyesi eski başkanı Sami AYDIN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Muhtarlar derneği başkanı Duran KOÇ ile birlikte mahalle muhtarları bir araya gelen Aydın, belediye başkanlığı dönemindeki çalışmalarını anımsatarak, muhtarlar ile görüş alış verişinde bulundu.

Muhtarlar derneği başkanı Duran KOÇ yaptığı konuşmada muhtarlarla birlik beraberliği sağlayarak istişarelerde bulunduğu için ve geçmişte Sivas`a yaptığı önemli hizmetlerden bahsederek Sami Aydın’a teşekkür etti.

2014 yerel seçimlerinde Sivas belediye başkanlığına AK Partiden aday adaylığını açıklayan Sami AYDIN yaklaşık 50 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada kendi dönemlerinde Sivas`ta klasik düşüncenin değiştiğini, yapılan iş ve hizmetlere standartlar getirildiğini belirterek atılan adımlarla ilgili örnekler verdi. Kendi dönemlerinde sadece alt yapı, yol, kaldırım değil Türkiye standartlarının üzerindeki park ve tesislerden de örnekler vererek buralarda muhtarlarımız için oluşturulan bürolardan bahsetti. Ayrıca kendi dönemlerinde yaptıkları eserlerin Sivas halkı tarafından korunmasından da memnun olduğunu belirtti.

Aydın, başkanlığı döneminde yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra seçildiği taktirde gerçekleştireceği yeni projeler hakkında da kısmen bilgiler verdi.

Aydın’ın konuşmasının ardından muhtarlar, mahallerindeki sorunları ve sıkıntıları Eski belediye başkanı Sami Aydın’a anlattı.

Aydın mahallelerdeki sorunları tek tek dinleyerek not aldı. Muhtarların sorularını içtenlikle yanıtlayan Aydın her zaman Sivas’ın gelişmesi ve kazananın Sivas olması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.