AYDIN GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

AYDIN GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın ve İl Başkanı Ziya Şahin parti binasında düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi. Programda konuşan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sami Aydın, yaklaşan yerel seçim sürecinde birlik ve beraberlik içeri

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın ve İl Başkanı Ziya Şahin parti binasında düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi. Programda konuşan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sami Aydın, yaklaşan yerel seçim sürecinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Sivas`ı bir adım daha öne götürmek için hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, üniversite ve mahalle teşkilatındaki gençlerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda Sami Aydın ve Ziya Şahin burada siyaset ve yerel seçim süreci hakkında gençlere bilgi verdiler.

Gençler, `İşte gençlik ve işte başkan` diye slogan atarak Belediye Başkan Adayı Sami Aydın`a sevgi gösterisinde bulundular. Programda konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Aydın, yaklaşan yerel seçim sürecinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Sivas`ı bir adım daha öne götürmek için hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

Sami Aydın sözlerine şöyle devam etti:

"Hiç bir arkadaşımız kendisini bir diğerinden farkı görmemelidir. Hepimiz bu ailenin değişik fertleri, değişik parçalarıyız. Hedefimiz; Sivas`ı ileriye taşımak ve partimizin bu süreci başarılı olarak tamamlamasını sağlamak. Kendi aranızda en ufak ayrımlaşmayı, kutuplaşmayı kesinlikle tasvip etmediğimizi ve bunun doğru olmadığını özellikle belirtmek isterim. Sizler bu dönemde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde enerjilerinizi birleştirerek partimizin bu seçimi alabilecek maksimum oyla tamamlamasını sağlayacaksınız."

Yerel seçimde seçmen kitlesinin büyük bir bölümünü gençlerin oluşturacağını belirten Sami Aydın, "Seçmen yaşı 18`e düştü. Genç bir nüfusumuz ve 40 bin üniversitede öğrencimiz var. Böyle baktığımız zaman seçmen kitlemizin büyük bir kısmını gençlerimiz oluşturmakta. Sizlerin başarısı seçimi direkt etkileyecek. Bu anlayışla, bu mantıkla hareket etmemiz gerekmekte. Ben Sivas insanının yeteneğine, özverisine, samimiyetine, gençliğimizin idealist bir gençlik olduğuna inanıyorum. Özgüvenimizi de yüksek tutarak inşallah sizler gelecekte bu şehre çok şeyler katacaksınız" dedi.

Seçim sürecinde planlı ve programlı hareket etmeleri gerektiğini kaydeden Sami Aydın, "Bu süreci ne kadar planlı ve programlı götürebilirsek o kadar da başarımız kaçınılmaz olur. Eğer dağınık bir şekilde götürürsek; çelişkiler, dedikodular olur. Resmi bir gençlik kolları teşkilatımız, başkanımız ve yönetimimiz var. Bu süreci gençlik kolları olarak, gençlik kolları başkanımızın koordinesinde götürmemiz gerekir doğru olan budur. Hepinizin desteğine, çabasına ihtiyacımız var" diye konuştu.

Sami Aydın, Sivas`a güzel yatırımlar yapılır ve yeni istihdam alanları açılırsa işsizlik sorunun da AK Parti ve kendileri tarafından çözüleceğini söyledi.

-İl Başkanı Ziya Şahin: Siyaset, Millet, Toplum ve Ülke İçin Gereklidir-

İl Başkanı Ziya Şahin ise, siyasetin; millet, toplum ve ülke için en gerekli şey olduğunu belirterek, "Siyaset yapılmıyor ise bizler daha önce darbe zamanında da yaşayan insanlarız bir çok kötülük ortaya geliyor ve o kötülüklere kötülük diyemiyorsunuz. Siyaset her şey için gerekli. Ticaret için de, sanat için de, yaşamak için de gerekli. Siyaset dendiğinde her zaman politika anlaşılmaz. Siyaset başka bir şey, politika başka bir şeydir. Başbakanımız bugün başbakan ise siyaset yaparak başbakan oldu" dedi.

Ziya Şahin, gençlerin genç yaşta yaşadığı, gördüğü ve duyduğu şeylerin hayatı boyunca hafızasında daha çok yer edineceğini belirterek, "Göreviniz o olsun bu olsun bunun hiç ehemmiyeti yok.  Yarın göreviniz değişebilir. Bugün benim görevim il başkanlığıdır yarın sizler gibi bir mahalle, köy temsilcisi olarak görev verilir biz de onu yaparız" ifadesini kullandı.

Toplantıda İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz da yer aldı.



Hangi gençlerle
7.12.2013 09:32:13
Hangi gençlerle .daha düne kadar aday olmaması için her türlü kara propagandayı yapan gençlemi.burhanettin Başkan`ın yanındayken her türlü kötülüğü iftirayı atan gençlemi yazık bu partiye ne hallere düştü.size oy verirsem elin kırılsın .genel seçimde oyum akpartiye ama bu belediyede doğan Ürgüp`e Yada sami beyin karşısında kim güçlüyse ona .şu sn doğan Ürgüp görünüyor ibre başka tarafa dönerse oyumu ona verecem .ama asla sami Aydın ve Murat Toromana oy yok.