AYDIN AÇIKLIYOR

AYDIN AÇIKLIYOR

Dün gündeme getirdiğimiz haberimizin ardından eski dönem Sivas Belediye Başkanlığı görevini yürüten Sami Aydın bugün saat 14.00?da Ak Parti İl Binasında düzenleyeceği basın toplantısıyla birlikte 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına aday adayı

Dün gündeme getirdiğimiz haberimizin ardından eski dönem Sivas Belediye Başkanlığı görevini yürüten Sami Aydın bugün saat 14.00’da Ak Parti İl Binasında düzenleyeceği basın toplantısıyla birlikte 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu kamuoyuna açıklayacak.

Eski dönem Belediye Başkanı Sami Aydın bugün saat 14.00’da Ak Parti İl Başkanlığı binasında düzenleyeceği basın toplantısıyla birlikte Sivas Belediyesi Başkanlığı aday adaylığını açıklayacak.

Dün gazetemizde gündeme getirdiğimiz haberimizin ardından Aydın bugün Ak Parti İl Teşkilatına başvurusunu yaparak ardından bir basın toplantısı düzenleyecek. Eski dönemde yaptığı çalışmalarla birlikte halen adından söz ettirmeye devam eden Aydın, yeni projelerini açıklaması bekleniyor.

Kamuoyunda yapılan anketlerin neredeyse tamamında ismi ilk sırada yer alan Mimar Sami Aydın, önümüzdeki yerel seçimlerde Başkanlığa seçilmesi halinde ilimizde hayata geçireceği projelerle birlikte Sivas’ın adını Dünya’ya duyurmaya hazırlanıyor.



Yellow
23.10.2013 09:50:04
Allah hayırlı etsin.

Sivas Beyi
24.10.2013 10:01:36
işte sıvasın hızmet adamı gecmısı bellı sırf ıl teskılatı bu adama dedıklerını yaptıramadıgından halkın adamı sami aydın..sivas hızmet beklıyor

kadir sivas
24.10.2013 10:00:47
AK Partinin kazanmasını isteyenlerin adayının KURU DIŞINDA kimi aday gösterir ise kazanacağını düşünüyorum. Yanılıp şaşarda Genel merkez aday olarak hüsn-ü KURU ntuyu aday gösterirse DOĞAN ÜRGÜP yeniden başkan olur. AK Partinin kurulduğu gündne bugüne oy veren, verdiren parti için çalışan biri olarak söylüyorum ki AK Partinin adayı Sami Aydın olsun demiyorum KURU DIŞINDA kim aday olursa kazanır diyorum. AK Partinin adayı açıklandığında ya AK Parti ya da Doğan Ürgüp olacağı netlik kazanır. Seçim gününü beklemeye gerek yok. Bu kadar itici KURU bir adam partiden uzaklaştırılmalıdır.

ssss
24.10.2013 09:58:23
hayırlı olsun sivas seni çok özledi

emreemre
25.10.2013 12:27:45
Rabbim bu şehre yolsuzluk yapmayan birileriyle çıkar ilişkisi yapmayan birilerinin evlerine köprüler yaptırtmayan belediye başkanı nasip etsin ki daha kendi belediyeleri dönemindeki hesablarını verememiş bir akp belediyesi bu şehre layık değildir ki inancım da CENABI RABBİMİN en iyisini en güzelini en hayırlı olanını başa getireceğinden kimsenin şüphesi olmasın...Kimin nerde nasıl olacağını kimse bilemez....