SIVASSPOR A KONYADAN 3 PUAN

SIVASSPOR A KONYADAN 3 PUAN

Sivas spor bugün Konya da Mevlana nın çocuklarına konuk oldu  Süper Lig'in 15. haftasında  Konya TV spor durumu da çok krıktik artık alt sırlardan kurtulmak bir an evvel yukarılara çıkmak ısteyen iki takımın bir müsabakası idı bunun için  Sivas spor maçı çok önemli idi aynı şey Yiğidolar içinde geçerli amaç dip den kurtulmak dı  Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi  deplasman takımı Sivas spor N'jie'nin golüyle   kazanarak hem  dört maçlık galibiyet hasretine son verdi. Hem de üç altın puanı alarak biraz nefes aldı.
Sivas sporda hafta içi  antrenmanında sakatlanan Rey Manaj’ yoktu yokluğu da biraz belli oldu. .
Tugay Kaan Numanoğlu, Bilal Gölen ve Hüseyin Aylak musabakanın hakemlerı idi iyi maç yönettıler .
Yiğidolar sahaya Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Camara, Uğur Çiftçi, Yunus Emre Konak son ceyrekde  Hakan Arslan , Burak Kapacak yerıne  Barrow , Charisis, Saiz sonra  Kvet , N'jie daha sonra  Koita  ve Rodrigues  ile çıktı ama ınanılmaz bir oyun oynadı herkez görevini yerine getirdi diyebilirim .
Konya spor da iyi takım ama  Bernardoni, Calvo, Guilherme,  Cicaldau, Moreno ve  Cikalleshi iyi oynadı
Bu takımın buralarda olmasına hep şasırıyorum yazık anadolunun en iyi ekıplerınden .
Maç hızlı başladı bugun muhteşem oynayan bır  N'jie' vardı ilk atagında ceza sahasına girerken attığı sert şutta, kaleci Bernardoni gole izin vermedi Yıgıdo deplasmanda değil evınde gıbı bir oyun oynadı ve ilk baskıyı kuran Sıvas oldu ve bunun sonucunuda hemen gordüler  .  Sivasspor öne geçti. Saiz'in ortasında ceza sahasında topla buluşan N'jie'nin şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve konuk ekip öne geçti.
Konya golden sonra açıldı  Ahmet Oğuz'un kafayla ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Cikalleshi'nin sert şutunda, meşin yuvarlak direkten auta çıktı.
Fode Koita ile ikinci gole yaklaştı eger fark iki olsaydı sonuç daha farklı olurdu ama olmadı .
Konya Cebrail Karayel'in ceza sahası içine yaptığı     mücadele sonrası penaltı bekledi ama Var dan dönmedi.
Maçın son dakikalarına kadar kafa kafaya bir maç oldu özellikle son dakikalarda Konya baskısı Yiğidoları çok perişan etti ama alınan üç puan Yiğidoların hanesine yazıldı .
Bu sonuçla Sivas spor rahat bır nefes aldı zaten herkez biliyor Yiğidolar deplasman takımı içeride bu başarı yakalamadı herkesi bu altın puanlar içi kutlarım.



Anahtar Kelimeler: SIVASSPOR KONYADAN