AMAN SİVASTA SULARDA KESİK DİKKAT KANALİZASYON PATLAMAK ÜZERE

AMAN SİVASTA SULARDA KESİK DİKKAT KANALİZASYON PATLAMAK ÜZERE

Sivas belediyesi ve belediyenin seçilmişleri ile seçilmişlerin atadıkları yöneticiler ile ilgili iddiaların yanında büyük basın yancılarının olaylar içerisindeki yerleri hem kamuoyunda hem de sosyal medyanın ana konusu.

Her dönem olduğu gibi yine yaklaşan yerel seçimler öncesinde her yerden bir ses gelirken belediye içerisinde hem yaşanan hem de yaşanması gerektiği halde yaşanmayan istifaların yanı sıra hiç bir zaman düzelmeyen Belediye BİT'lerinin akçeli işlerle anılması bu BİT'lerin yöneticilerinin hem ticari hem de ekonomik yapılarının görev süreleri boyunca büyük farklılıklarla yükseldiği gerçeği inkar edilemiyor.

Bununla birlikte Belediye Başkan yardımcıları içerisinde yaşanan istifaların yanında yaşanması beklendiği halde sessiz kalarak geçiştirilen istifa süreçleri kamuoyu tarafından büyük bir dikkatle izleniyor. Özellikle her dönemin önemli konusunu olan ve Belediyelerin gelir kaynağı olduğu kadar çoğu zaman yolsuzlukların da ana kaynağı olan imar çalışmalarına hükmedelerin mali yapılarının büyümesi ve yaptıkları değişikliklerde hem sosyal medyanın hemde yerel halkın gündeminde.

Sivas kamuoyunda ve Sivas kamuoyunun yakından takip ettiği isimlerin sosyal medya paylaşımları kadar bir çok gerçekliği yadsınamaz konu gün yüzüne çıkmak üzere. Özellikle istifa gerektiği halde istifa getirmeyen ardında büyük basın gösterişi içinde olup konakçıların masasında olanların milyonluk olduğu ifade eden girişimlerle engellenildiği düşünülen bazı görüntülerin yanı sıra istifa etmeyip görevden alınanların yine birilerinin girişimleri ile tuzağa çekildiği gibi konuların ne kadarının gerçeği yansıttığının yakın zamanda ortaya çıkması bekleniyor. Özellikle Maraş'ta neler yaşandığıda sonucu merakla beklenen ve kimlerin bu konu içerisinde yer aldığı da oldukça merak edilenler arasında yer alıyor.

Yine Ak Parti ile hem hayatı hem çevresinin hayatını insanın gözünün içine soka soka değiştiren eşeklerle siyasetin demini yaşayan Ahmet Kuzu'nun ne kadar daha etkili siyaset içeresinde yer alacağı da merak konusu.

Ayılar Sivas'taki O Köyde Yaşayanların Kabusu Oldu