ALTINYAYLA EMİN ELLERDE

ALTINYAYLA EMİN ELLERDE

Altınyayla İlçesinde yerel seçim heyecanı devam ediyor. Ak Parti?den Belediye Başkanlığı?na aday adaylığını açıklayan Veli Ağca seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Altınyayla İlçesinde yerel seçim heyecanı devam ediyor. Ak Parti’den Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Veli Ağca seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Altınyayla Belediyesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde uzun yıllar görev yapan Ağca, Altınyayla’nın hak ettiği yere gelmesi için bu göreve talip olduğunu kaydetti.

16 yıllık bir Belediyecilik tecrübesi olduğunu kaydeden Ak Parti Altınyayla Belediye Başkan Aday adayı Veli Ağca bu nedenle ilçedeki sorunları çok iyi bildiğini ve bu sorunların üstesinden gelmek için göreve hazır olduğunu belirtti.

Altınyayla ilçesinin güzel hizmetlere layık olduğunun vurgulayan Ağca, edindiği tecrübelerle Ak Parti’nin millete hizmet anlayışını birleştirerek Altınyayla halkına hak ettikleri güzellikleri yaşatmak için Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu ifade etti.

Altınyayla halkının teveccühüyle göreve gelmesi halinde acemilik çekmeyeceğini kaydeden Belediye Başkan Aday adayı Ağca, proje ve hizmetleri en hızlı şekilde uygulamaya koyacağını kendisi ve ekibiyle birlikte Altınyayla’nın artık emin ellerde olacağını belirtti.

VELİ AĞCA KİMDİR?

 1971 Sivas Altınyayla ilçesinde doğdu. 1988 yılında Altınyayla lisesinden mezun oldu. 1990-1995 yılları arasında Almanya da çalıştı. 1997-2001 yılları arasında Altınyayla Belediyesinde yazı işleri müdürlüğü, 2001 den bu güne Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yaptı. 2007 yılında Maliye Bakanlığının açmış olduğu muhasebe yeterliliği sertifika sınavını başarı ile kazanarak sertifikasını aldı. Görevi süresince,  yapılan  tüm denetim ve teftişlerde  başarı ile taltif edildi. Anadolu üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümü mezunu, evli ve dört çocuk babasıdır.



Atila DİNÇ
9.11.2013 18:05:02
tek kelime ile samimi, delikanlı ve becerikli bir insan, ALLAH yardımcısı olsun. bende belediyecilikte bir çok şeyi Veli Bey den öğrendim. gerçekten faydalı bir insan ALLAH yardımcısı olur inşallah.

Bekir PEHLİVAN
9.11.2013 18:05:38
tecrübesi ile, bilgisi ile karizmasıyla belediye başkanlığına yakışır...

ali sungur
12.11.2013 10:03:06
veli ağcanın alacağı oy en fazla yirmi bunu altınyayla biliyorda bu akpartiyimi kandırmaya çalışıyor ne, boşuna umutlanma veli ağca sende biliyonki yasin demirkaynaktan başkası götüremez bu seçimi

can mert
12.11.2013 17:44:51
Altınyayla halkı kime oy vereceğini iyi bilir ak partide benliğini kaybetmiş birini asla göstermez altınyaylada yasin dk aday olsa ak partide altınyaylaya kamp kursa yasin dk yi yinede kazandıramaz kendi çevresi bile yok diyorlar yanında

kasım sungur
12.11.2013 09:40:24
veli ağca ya bu yarışta başarılar diliyorum bu işi başaracağından eminim. Allah yolunu açık etsin