AKP LİSTESİ YILMAZ'DAN

AKP LİSTESİ YILMAZ

AK Parti listesi İsmet Yılmaz'ın kaleminden. 14 Mayıs seçimleri öncesinde 5 aday belli olurken listede yer alan isimlerden çok almayanlar ön planda.

AK partiyi 14 Mayıstaki seçimlerde temsil edecek 5 aday isim netleşti.

Buna göre AK Partinin 14 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine Abdullah Güler, Hakan Aksu, Rukiye Toy, Rüstem Yüce, Serdar Öksüm isimleriyle girecek.

Bir kaç internet sitesi ile birkaç yerel tv programında emmioğlunu öven yere göğe sığdıramayan ne kadar siyasi isim varsa yan yana çektirdiği fotoları paylaşarak ticari çıkar peşinde koşan, konak alan, valilik, özel idare, askeriye, üniversite gibi kurumlarla nasıl bir ticari faaliyet içerisinde olduğu sorgulanan şahsın aylardır şehre pompaladığı Hatay Valiliğinden depremin hemen sonrası hiç bir şey yokmuş gibi istifa ederek siyasete girmeyi hedefleyen Rahmi Doğan lisede yer bulamazken, siyasette mantıcı olarak tanınan Nursuna Memecan danışmanlığı dönemi sonrası vekil olan Semiha Ekincide liste dışında kalan isim oldu. 

İsmet Yılmaz'ın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde öncelikli olarak İçişleri Bakanı veya Ulaştırma Bakanı olarak değerlendirileceği belirtilirken Sivas listesinin mimarı olarak İsmet Yılmaz işaret edilmekte. Özellikle 3. sırada yer alan Rukiye Toy isminin cv sinde yer alan çalışmalarda Yılmaz'ın desteğinin açık olduğu dile getiriliyor.

Listede yer alan isimler

1-Abdullah Güler

2-Hakan Aksu

3-Rukiye Toy

4-Rüstem Yüce

5-Serdar Öksüm



Anahtar Kelimeler: LİSTESİ YILMAZ'