AK VEKİL BİLGİN DOSYA FIRLATTI

AK VEKİL BİLGİN DOSYA FIRLATTI

HSYK Kanun Tekliflerinin görüşüldüğü toplantıda kavga çıktı. Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin?in de karıştığı kavgada Bilgin?in dosya fırlattığı görüntülenirken, yine Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan?ın da tekme tokat saldırdığı görüldü.

HSYK Kanun Tekliflerinin görüşüldüğü toplantıda kavga çıktı. Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin’in de karıştığı kavgada Bilgin’in dosya fırlattığı görüntülenirken, yine Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın da tekme tokat saldırdığı görüldü.

HSYK Kanun Teklifinin görüşüldüğü dünkü toplantıda AK Partili vekiller ile CHP’li vekiller arasında kavda çıktı. Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya`dan komisyona katılmak için izin istemek ve dilekçesini vermek için Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu yerinden kalktı ve kürsüye yürüdü.

Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin’in de karıştığı kavgada ortalık bir anda karışırken, AK Partililer, CHP`liler ve Eminağoğlu arasında itiş kakış oldu. AK Partililer, "Atın bunu dışarı" diye bağırdılar.

Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin’in yaşanan kavgada dosya fırlattığı görünürken, yine Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın da tekme atması görüntülendi.

Kavga,  TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya’nın anayasaya aykırılığı oylatmak isteyince başladı. Komisyon 17.30`a kadar ertelendi. CHP`liler, "Böyle bir oylama yapamazsınız" diye itiraz ettiler.

HSYK kanun teklifinin görüşüldüğü gergin toplantıya AK Partili Zeyid Aslan`ın Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu`na savurduğu uçan tekme damga vurdu.

Aslan, daha önce de CHP`li vekillere ve Meclis`teki kadın gazetecilere yönelik küfürleri sözleriyle tepki görmüştü. Bugünkü kavgada erkek vekillerin yanı sıra kadın vekiller de birbirlerinin üzerine yürüdü. Kadın vekilleri erkekler ayırmakta zorlandı. Eminağaoğlu, ``Hayatımın ilk dayağını yedim`` diye açıklama yaptı.

KAVGA NASIL ÇIKTI

Komisyon ikinci gün görüşmeleri için 14.00`te toplandı. Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya`dan komisyona katılmak için izin istemek ve dilekçesini vermek için Eminağaoğlu yerinden kalktı ve kürsüye yürüdü. AK Partili vekiller yerlerinden fırlayarak, "Sen Meclis`in kürsüsüne böyle yürümezsin. Provokatör" diye bağırdılar. CHP`li vekillerin de müdahalesi ile salon karıştı. AK Partililer, CHP`liler ve Eminağoğlu arasında itiş kakış oldu. AK Partililer, "Atın bunu dışarı" diye bağırdılar. AK Partili Harun Karaca ise Eminağaoğlu`nun kolunu çekince Eminağaoğlu sendeledi.

KADIN VEKİLLER DE BİRBİRİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Salonda AK Partili ve CHP`li erkek vekiller arasındaki kavga kadın vekillere de sıçradı. AK Partili Fatma Salman, Öznur Çalık ve CHP`li Dilek Akagün Yılmaz arasında kavga çıktı. Birbirlerinin üzerine yürüyen kadın vekilleri, erkek vekiller güçlükle ayırdı. AK Partili Öznur Çalık, "Herkes haddini bilecek" diye bağırdı. CHP`li Yılmaz, "Terbiyesiz sizsiniz" dedi.



ebuzer
13.01.2014 09:30:56
Tokat milletvekilinin uçan tekmesi yanında sivas vekilinin dosya atması nedeniyle tokatın arkasında kalmış olmak sivasa yakışmadı !

cetin
14.01.2014 09:38:46
bence hilmi bilgin dayak yemekten son anda kurtuldu.

Faruk
14.01.2014 15:27:02
SAYIN HİLMİ BİLGİNİ TAKDİR ETTİM. BRAVO. TAM BİR YİĞİDO BENCE HELAL OLSUN

27.01.2014 10:23:31
sen o dosyayı Hafik Ulaş Gölova Adliyeleri giderken fırlatacaktın Hilmi Efendi. Bölge Adliye Mahkemesi Kayseriye giderken fırlatacaktın ki hukukçuluğunu, erkekliğini göreydim. ciğerimin yandığı nokta ağacı olmayan Kayseriye Orman Bölgeyi vermeden fırlataydın da erkek olduğunu, yiğido olduğunu göreydim. şövenistlikle ruh ve sinir hastalıkları hastanesi numarasını halkımıza yutturamazsınız, tokata gitti efendi o tokata. doğa koruma milli parklar da malatyaya.