AK PARTİ ÇOK HIZLI GECEDEN SABAHA

AK PARTİ ÇOK HIZLI GECEDEN SABAHA

AK Partide kamuoyunun beklentileri doğru okunurak uzun süredir il teşkilatında Hakan Aksu'nun vekili olarak görev yapan ve Aksu'nun istifasından sonra da başkanlığı yürütmesi arzu edilen Yusuf Tanrıverdi tescilli başkan oldu.

Dün gece başlayan AK Parti Sivas il başkanlığı için başlatılan harekat bugün belirlenen 4 ismin Ankara'ya çağrılmasıyla devam etmiş, bununla birlikte il teşkilatı yönetim kadrosunun istifaları alınmıştı.

Özellikle şehrin beklentisi 60 gün kadar kalan seçim öncesinde Hakan Aksu'nun kurduğu yönetimin şehirde oluşturduğu karşılığın devam etmesi için başkan vekilliğini yürüten Yusuf Tanrıverdinin seçim sonuna kadar görevini yürüterek seçimlere AK Partide herhangi bir kargaşa çıkmadan götürmesi idi.

Dün ise AK Parti genel merkezinin düğmeye basması ile birlikte yeni bir yönetim oluşturulması için gece saatlerinde ilimize gönderilen 3 vekil ile sabaha karşı biten temayül çalışması yaptırılarak sabah belirlenen 4 ismin Ankara'ya çağrılmasıyla hızlı bir şekilde yeni başkan seçildi.

Şehrin güvendiği kadar AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da güvendiği şehrin Bakan'ı İsmet Yılmaz'ın devreye girmesi ile Yusuf Tanrıverdi beklentiler doğrultusunda vekaleten yürüttüğü il başkanlığı görevini tescilleyerek şehre döndü.

Tanrıverdi'nin yeniden yönetimi oluşturarak hızlı bir şekilde kaldığı yerden devam edecek.AK Partiden seçilmiş olarak ilimizde görev yapan bir grubun adayı olmasada yine aynı grubun medya organlarında linç edilsede Tanrıverdi'nin vekaleten yürüttüğü görevi tescilli başkan olarak daha da iyi noktalara getirmesi beklenmekte.



Anahtar Kelimeler: PARTİ HIZLI GECEDEN SABAHA