AHMET YILMAZ'LA GELENEK DEVAM

AHMET YILMAZ

Eğitim camiasının ulu çınarı olarak Selçuk Anadolu Lisesinde yaptığı müdürlük görevini hakkıyla yerine getiren Ahmet Yılmaz önderliğinde Selçuk Anadolu başarıya doymuyor...

Selçuk Anadolu Lisesi geleneği olan başarıyı ara vermeksizin devam ettiriyor.

Ahmet Yılmaz gibi ulu bir eğitim çınarının müdürlüğünde başarılarına devam eden Selçuk Anadolu Lisesi aynı zamanda ilimizdeki diğer eğitim kurumları içinde örnek teşkil ediyor.

Uzun yıllardır Sivas’ın Seçkin okullarında yıllarca idarecilik yapmış  Fen Lisesi dahil bir çok okulda idarecilik yapmış en son şu an müdürlüğünü yaptığı Selçuk Anadolu lisesinin Kamuoyunca da takdir gören müdürlüğünü yapmakta olan Ahmet Yılmaz'ın başarıları da şehre örnek olmaya devam ediyor.

Selçuk Anadolu lisesinin başarı geleneği Ahmet Yılmaz öncülüğünde devam ederken 2022 grur tablosunda yayınlanan rakamlar şehrin gururunu okşuyor.

17 tıp, 14 mühendislik, 1 mimarlık, 5 eğitim fakültesi, 11 hukuk, 3 diş hekimliği, 1 eczacılık ve 17 diğer fakültelere öğrenci yerleştirmeyi başaran Ahmet Yılmaz öncülüğündeki Selçuk Anadolu lisesi her yıl olduğu gibi yine geleneğinden ödün vermemiş oldu.



Anahtar Kelimeler: AHMET YILMAZ' GELENEK DEVAM