AH KONAKLAR AH VEKİLLİK YOLUNU YIKAR MI?

AH KONAKLAR AH VEKİLLİK YOLUNU YIKAR MI?

Rahmi Doğan'ın istifası sadece Sivas değil tüm Türkiyede bomba etkisi yarattı. Hem Sivas hem Hatay da konaklar baş ağrısı yaratacak cinsten....

Son olarak Hatay Valiliğinden milletvekilliği için istifa eden Rahmi Doğan ile ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Sivas Valiliği ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan başvurular baş ağrıtacak cinsten.

Hatay’ı unutmayacağım diyerek depremin yaraları sarılmadan vekillik için istifa eden ve Türkiye gündemine bir anda oturan Rahmi Doğan’ın önce istifası yaşanan can kayıpları ile ilgili olduğu yorumları yapılırken AK Partiden Sivas Milletvekili aday adayı başvurusu yapacağını duyurmasıyla adeta linç yağmuruna tutuldu.

Aday adaylığı başvurusunu henüz yapmışken ağır eleştirilere maruz kalan Rahmi Doğan hakkında sosyal medyaya düşen ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuş olan aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına şikayetçi olunup Sivas Valiliğine de Cimer üzerinden ilimizdeki kamu kurumuna ait olan bir konağın kan bağı bulunan akrabalarına kiralanmasının sorgulandığı metin gündeme bomba gibi düştü.

Nereye Vali Bey Daha Karpuz Kesecektik başlığı ile sosyal medyada paylaşılan bir gazete sahibinin başvuruları ilimizde olduğu kadar ülkede yankı uyandırdı.

Şimdi Doğan başta olmak üzere yetkili merciler ile Sivas AK Parti’nin konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu iken Sivas Valiliğinin de bahsi geçen konak ile ilgili detaylı bir açıklama yapıp yapmayacağıda merak konusu oldu.

Bununla birlikte yıllardır Valilik Özel idare gibi kurumların pasta ve benzeri ürünleri nerelerden ve hangi şartlarda temin ettikleri de sorgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: KONAKLAR VEKİLLİK YOLUNU YIKAR ?
Gamze özkul
18.03.2023 19:19:12
Büyük bir doğal afet yaşayan ülke ve şehir mesele ülkeye ve millete zor günlerde hizmet etmek değilmiydi? milletvekil olunca da ve vali olarakta hizmet için değil mi bu makamlar? tabiki makam olarak valilik daha kıymetli degilmi Cumhurbaşkanı nın şehirllerdeki makamı ve temsilcileri olarak biliriz en üst makamdır.O kadar sorunlar ve insanımızın acısı taze iken bunu milletvekilliği ni düşünebilmek etik değil uygun değil diye düşünüyorum

Reis
8.04.2023 23:14:51
30 liraya haber yapıyolarmış ismet abisini yalayanlar, ismet de listede yokmuş öyle diyolar