AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ARTIK 7/24

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ARTIK 7/24

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ARTIK 7/24

Kısa süre önce yeni yapılan binasına taşınan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, hizmet kalitesini artırmanın yollarını bulmaya başladı. Sabah 09.00- akşam 17.00 saatleri arasında hizmet veren akşam 17.00?den gece 24.00?e kadar olan zaman diliminde ise acil servisi çalışan hastanede yeni bir düzenleme getirdi. Bundan böyle Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 24 saat açık olarak halka hizmet verecek.

2008 yılında açılan Ağız ve diş sağlığı hastanesi, Emniyet Müdürlüğü karşısındaki kiralık bir binada Sivaslılara hizmet veriyordu.  Bu yıl yapılan yeni binaya taşınan Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi artık yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Hastane ile ilgili geçmişte çeşitli sorunlar yaşanıyor, vatandaş hastane kapasitesinin yetersiz olduğundan dert yanıyordu. Hastanede doktor sayısı artırılsa da yanşan sıkıntılara kesin çözüm olmamıştı.  Hastaların birçoğu tedavi olamadan geri döndüklerinden şikâyetçi oluyor, özellikle akşam saat 17.00?den sonra hastanede neredeyse hiçbir işlem yapılmadığını dile getiriyordu.

Acil servisteki teknik elemanın da yetersiz kaldığı yönündeki şikâyetleri dikkate alan hastane yönetimi bu sorunları gidermek için sabah 09.00- akşam 17.00 saatleri arasında hizmet veren akşam 17.00?den gece 24.00?e kadar olan zaman diliminde ise acil servisi çalışan hastanede yeni bir düzenleme getirdi. Bundan böyle Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 24 saat açık olarak halka hizmet verecek.

Yeni bir binaya taşındıktan sonra da aynı başhekim ile hizmete devam eden hastanede yapılan bu değişiklik vatandaşların yüzünü güldürdü. Diş hastanesini 24 saat açık bulmanın yerinde bir karar olduğunu dile getiren vatandaşlar, verilen hizmet kalitesinin arttığını söyledi.

 Daha çok geceleri artan diş ağrılarının artık sadece ağrı kesici ilaçlarla durdurulmaya çalışılmaması ve gerektiğinde diş çekiminin gerçekleştirilebilmesi için hastanenin sürekli hizmet vermesini doğru bulan vatandaşlar, yeni binanın hastane yönetimi ve personelin performansını da artıracağına inandıklarını ifade ettiler.



Anahtar Kelimeler: 0