AGD 300 İŞADAMINI BİR ARAYA GETİRDİ

AGD 300 İŞADAMINI BİR ARAYA GETİRDİ

Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi ve MÜSİAD?ın birlikte organize ettiği kahvaltı programında yaklaşık 300 iş adamı bir araya geldi. Ak Parti Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın?ın da katıldığı programa yoğun katılım sağlandı. Birlik ve beraberlik a

Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi ve MÜSİAD’ın birlikte organize ettiği kahvaltı programında yaklaşık 300 iş adamı bir araya geldi. Ak Parti Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın’ın da katıldığı programa yoğun katılım sağlandı. Birlik ve beraberlik amacıyla tertip edilen kahvaltı programında AGD İşadamları Komisyonu Başkanı Lokman Hazırbulan, Sivas ve Ülkemiz için birlik beraberlik mesajı verdi.

Anadolu Gençlik Derneği iş adamları komisyonu ve MÜSİAD’ın birlikte gerçekleştirmiş oldukları tanışma günü Cumartesi günü bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Yaklaşık 300 işadamının katıldığı kahvaltı programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Açılış konuşmasını Anadolu Gençlik Derneği iş adamları Komisyonu Başkanı Lokman Hazırbulan yaptı. Hazırbulan konuşmasında:

“Bu programı düzenlememizin amacı birlik ve beraberlikten güç doğar düsturu ile ticari hayatımızda da birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak Sivasımız ve ülkemiz için çalışmalarda bulunmaktır.

Anadolu Gençlik Derneği olarak Sivas iş adamları komisyonu olarak hedefimiz iş adamları ve ticaret hayatıdır. Bunun içinde haftalık firma ziyaretleri yaparak fikir alış verişlerine başlamış bulunmaktayız İlerleyen günlerde yurt içi ve yurt dışı fuarları için iş gezileri düzenlemeyi düşünmekteyiz. Siz saygıdeğer iş adamalarımızı yapacağımız faaliyetlerde görmekten onur duyacağımızı bildirmek ister tekrar programımıza katıldığınız için ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Hazırbulan’ın konuşmasından sonra AGD Başkanı Bülent Şimşek de bir konuşma yaptı.

“Anadolu Gençlik Derneği’nin takipçisi olduğu kadim anlayış İslam coğrafyasında vuku bulan her türlü çatışma ve gerilim ortamında çıkış yolunu barış ve kardeşliği ön plana alarak atılacak adımlarda görmüştür. Feraset en sıkıntılı ortamlarda dahi soğukkanlı olmak geleceği görebilmek ve aklıselim ile hareket etmektir. Sosyal medyada günü kurtarmakla duygusal olmakla ya da tepkisel davranmakla değil güncelin içinde boğulmadan hakka tabi olmakla mükellefiz.

Bizim için en önemli çalışma kendine insana topluma çevreye ve rabbine karşı sorumluluklarının farkında bir nesil oluşturmanın gayreti içinde olmaktır bu gayreti kuşanmış bir yapının yolu uzun ve çetin bir yoldur oyalanacak vakti de yoktur. Yeni bir dünya ayak sürerek değil bilakis esaslı adımlarla kurulur. Bu amaçla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Hayye Alele Cihad grubu birbirinden güzel ilahileri seslendirdi. İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Durmuş Aslan’ın kısa konuşmasının ardından dua geçildi. Duanın ardından program sona erdi.