ABDÜLLATİF ŞENER`İN ACI GÜNÜ

ABDÜLLATİF ŞENER`İN ACI GÜNÜ

Eski Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Abdüllatif Şener`in ağabeyi Mehmet Emin Şener önceki gün akşam Sivas`taki evinde hayatını kaybetti. Yaklaşık 4 yıldır mide kanseri tedavisi gördüğü belirtilen Mehmet Şener`in cenazesi dün kılınan Cenaze namazının

Eski Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Abdüllatif Şener`in ağabeyi Mehmet Emin Şener önceki gün akşam Sivas`taki evinde hayatını kaybetti. Yaklaşık 4 yıldır mide kanseri tedavisi gördüğü belirtilen Mehmet Şener`in cenazesi dün kılınan Cenaze namazının ardından defnedildi.

Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener`in ağabeyi Mehmet Emin Şener önceki gün vefat etti. 65 yaşındaki Şener, dün Ulu Cami`nde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Eski Başbakan Yardımcısı, eski Maliye Bakanı ve yine kapanan Türkiye Partisi`nin Genel Başkanı Abdüllatif Şener`in Sivas`ta mide kanseri hastası ağabeyi Mehmet Emin Şener önceki gün akşam saatlerinde evinde vefat etti. Mehmet Emin Şener için dün öğle namazı sonrası Ulu Cami`nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Abdüllatif Şener`in yanı sıra Sivas Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Ak Parti Sivas Belediye Başkanı Adayı Sami Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Gülümser Heper ve Şener ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehmet Emin Şener`in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Aile Mezarlığı`na defnedildi.



ferhat seriyol
9.01.2014 09:28:34
sami namazdada nasil baskan olurum diyemi dusunuyorsun o musallaya bir gun geleceksin nasil bilirdiniz dellerse vay geldi haline

58
9.01.2014 16:46:50
cenabi mevlan rahmet eğlesin geridse kalanlara sabır versin.ne yaparsan yap son yer orası

Nejat DEMİR
9.01.2014 16:45:39
Dua edene ve edilene, beddua edene sermayedir...Ağabeyimin mekanı cennet olsun...Rabbim yakınlarına sabır versin... (Küçük bir not Yorum yazan Seriyol gittiğin yol umarım seni hayrına ve selametine kavuşturur...)