5 İSMİ 5 İSİM ÇIKARACAK

5 İSMİ 5 İSİM ÇIKARACAK

Seçimlere 47 gün kalırken AK Parti aday listelerini belirleyecek komisyon başkanları ve komisyon üyeleri Türkiye geneli için belirlenirken Sivas mülakat listelerini belirleyecek komisyon başkanı Canikli!

14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde netleşen Cumhurbaşkanı adaylarından sonra şimdi sırada ittifakların ve partilerin belirleyecekleri milletvekili aday listelerinde. AK Parti listelerini ülke genelinde değerlendirecek ve belirleyecek komisyon başkanı ve komisyonlardan oluşan 14 Mülakat komisyonu olarak belirlendi.

Mülakat komisyonlarının temayül yoklamaları gibi AK parti gerçeğinde ne kadar önem taşıdığı tartışılsa da listelere son şekilleri Tayyip Erdoğan'ın verdiği gerçekliği unutulmamalı.

35 Aday adayının yarıştığı ve 5 kişilik milletvekili adayı olacağı AK Partide mülakat komisyonunda ilimiz 6. komisyonda yer alırken komisyon başkanlığını Nurettin Canikli yapmakta.

Caniklinin başkanlığındaki 6. komisyonda üye olarak yer alan diğer isimler arasında Hasan Sert, Şebnem Koçakelçi, Fatoş Gürkan, Emir Yasin Kekeç bulunuyor. İlimizde 5 kişilik aday listesinin belirleneceği mülakat komisyonu Nurettin Canikli başkanlığında 4 üyeden oluşmakta.

AK Partinin ülke genelinde 14 ayrı komisyondan oluşan mülakat komisyon listesi aşağıdaki gibi oluşmakta.

 



Anahtar Kelimeler: ÇIKARACAK