24 AYAR DİRİLİŞ İÇİN İLLA DA YILMAZ

24 AYAR DİRİLİŞ İÇİN İLLA DA YILMAZ

Sivas tarihinin en etkin bakanlarından biri olan İsmet YILMAZ, sürekli çözüm üreterek şehirdeki tıkanmışlığı aşıyor. Siyasetin insanı olmayan, tam bir devlet adamı olup, icraatları ile konuşulan Yılmaz için, Sivas halkının Bakanına sarılacağı belirtiliyor

Sivas tarihinin en etkin bakanlarından biri olan İsmet YILMAZ, sürekli çözüm üreterek şehirdeki tıkanmışlığı aşıyor. Siyasetin insanı olmayan, tam bir devlet adamı olup, icraatları ile konuşulan Yılmaz için, Sivas halkının Bakanına sarılacağı belirtiliyor.

30 Mart yerel seçimlerinde, Sivas kamuoyunun bütün gücünü Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a vererek dirilişe geçeceği vurgulanıyor.

Sivas’tan başlayacak olan 24 ayarlı diriliş ile, Bakan Yılmaz’ın siyaseten de, Ankara’da da Başbakan nezlinde daha da güçleneceği vurgulanıyor. Yılmaz’a verilecek bu gücün Sivas’ın ekonomik kalkınmasına büyük katkılar sunacağı dile getiriliyor.

Göreve geldiği günden bu yana tavizsiz bir başarı gösteren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, her fırsatta Sivas’ın sorunlarına çözüm üreterek şehrin daralmışlığını açıyor.

Sivas ile ilgili her konuda ivedi davranıp, gerek ekonomik gerekse siyasi konularda etkin olup, şehrin geleceğinin şekillenmesine elini taşın altına koyan Yılmaz, Sivas’ta yapılan aday tanıtım toplantısında da gönüllere taht kurdu.

Türkiye’nin önünü kimsenin kesemeyeceğini dile getiren Yılmaz, 24 altın adayın Sivas’ın önünü açacağını dile getirdi.

Her an şehir halkı ile de içli dışlı olup, ahalinin sorunlarını dinleyip çözüm üreten Yılmaz, halkla iç içe tutumu nedeniyle de beğeni topluyor.

Sivas’ın Kızılelmaları olan Kızılırmak, Kale, Yıldız Dağı projeleri için her türlü kaynak bulmada Bakan İsmet Yılmaz’ın elinden gelenin fazlasını yapacağı vurgulanırken, Sivas halkının da Bakan’ın tanıttığı adaylara tam destek vermesi gerektiği ifade ediliyor.



Sivaslı
27.01.2014 10:11:06
Bu kadar telaşlanmaya gerek yok. Allah ne derse o olur

sefilix
27.01.2014 10:07:04
Rahmetli Erbakan hocanın bir sözünü hatırlatırım size yine AK Parti`ye o verenlerin `cehenneme bilet almış gibi olacaklarını söylüyor hoca. Peki Numan Kurtulmuş ne diyor Harun olmaya geldiler Karun oldular, biz AKP gibi firavunlaşmayacağız. Elimize verilen ülkeyi yönetme imkânını halka karşı bir baskı ve zulüm aracına döndürmeyeceğiz. Kendi heva ve hevesine uyup dini siyasete alet etmeyeceğiz. Eh ben demedim bunları bu arada merak edenler Süleyman Soylunun da neler dediğini bu iktidar için açıp araştırıp bulabilirler. Şimdi Allah için ve başbakan için çalışmaya devam edebilirsiniz. Dün dündür bugün bugündür diyebilirsiniz.. Nasılsa her şey AKP lilere serbest.

remzi aydın
28.01.2014 15:57:44
Sivas bugüne kadar sempatik ve dürüst başkanı ilk kez gördü ama tam gördü. geçen dönem duygusal verilen oyların kalıtsal olduğunu görüyoruz. Bir AK Partili olarka bunu açık yüreklilikle söylüyorum. İnşaat müteahhidi olup, Belediye Başkan Yardımcılığı sonrası iflas edenler, bitkin halde olanlar bugünlerde yeniden lacileri çekmiş yalakalıkla yendien başkan yardımcısı olur muyum diye öpülmeyen el kalmıyor. Sokakta iki büklüm olup el öpenler yarın o kardeşimizin masum dileğine yüzüzne bakmadan cevap verenler olamalarından korkarız. Ama Doğan başkanın mütevazi yapısı kendini yeniden başkanlığa zorlamaktadır.Bununda böyle bilinmesinde yarar var. Şabanları, Bünyaminleri görenlerin düşüncesini paylaşmak,istedim.Başbakan Erdoğan Başkan Doğan